Onderhoud

Je sloep of tender is een kostbaar bezit en goed voor vele uren ontspanning en vaarplezier. Watersportcenter Leiden is het juiste adres voor regulier onderhoud, het verhelpen van storingen of pech. Voor we met je boot aan de slag gaan, geven we je een eerlijk advies over de werkzaamheden en kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Want door regelmatig onderhoud zorg je er voor dat je boot in optimale conditie blijft en dat scheelt uiteindelijk in de kosten.

stalling

Zoek je een gedegen stallingsplek voor je boot in de winter? Wij bieden ook een winter stalling aan vanaf oktober. Daarmee ligt je boot veilig en overdekt in onze hal. 

 De stallingskosten voor het seizoen 2022/2023 zijn op aanvraag. Het hellen, afspuiten van het onderwaterschip, plaatsen op een bok en in het voorjaar weer in het water leggen kost: € 120,00.

Desgewenst kunnen wij onderhoud en/of reparaties verrichten aan je boot en/of motor gedurende de winterperiode en zorgen er vervolgens voor dat deze weer in bijna-nieuwstaat verkeert. 

Wij bieden helaas geen mogelijkheid om zelf te werken aan de bij ons gestalde boten.